O nama

360º Apartmani u Beogradu su porodični poslovni eksperiment. Počelo je s ugošćavanjem kaučsurfera u našem domu, a pošto nam se dopalo, otvorili smo sopstveni hostelski biznis. Za zahtevniju klijentelu, nastavljali smo da otvaramo apartmane, što je na kraju rezultovalo sa Apartmani 360º. Možda baš zbog naših početaka, čak i sada kad je Hostel i Apartmani 360º jedno od omiljenih mesta onih koji posećuju Beograd, svoje goste tretiramo kao da su nam kućni gosti. I zbog čega nas često porede sa kućom. Biti kod kuće gde god se zatekneš – nije li to suština svega?

 

Skile je glavni recepcioner. Takođe je pisac, prevodilac, vatrogasac i još nekoliko stvari. Ali prvo i pre svega, on je praktikant Falun Dafe. Uvek je spreman da nauči goste vežbama Falun Dafe i podeli iskustvo o tome kako je pronašao Put. Stvari koje zbilja vrede ne mogu se potrošiti kad se dele  – baš na protiv. Takav je njegov moto.

 

 

 

DuškaDuaka in one of her adventures je glavni akcionar. Po profesiji je advokat, ali u poslednje vreme više joj se dopada da sedi na recepciji i ćaska sa gostima, nego da lupa glavu nad članovima i paragrafima. Zadužena je za legalno poslovanje firme, što u neku ruku nije loše. Voli maratonske šetnje, putovanja, planinarenje i da pravi kolače. Ako vam se posreći, možda probate njenu pitu od jabuka, ili čizkejk.

 

http://www.couchsurfing.org/people/ladyduska

 

 

Jug je student arheologije, od čega nema puno vajde. Takođe svira klavir i planira da postane kompozitor klasične muzike. Možda ni ovo ne liči na pravu karijeru, ali recepcija će uvek biti tu za njega. Pored Šopena, Skrijabina, Rahmanjinova i ostalih, Jug obožava groblja, disciplinu i Nemačku.

Pored Engleskog, govori savršen Nemački.

http://www.couchsurfing.org/people/Jug

Facebook:

 

 

Sara je sudent ??? (još se ne zna) Ali ima u planu da osvoji Oskara. Ona je veliki zaluđenik za film, a najviše voli Džarmuša, Trifoa, Formana i Kjubrika. Pa ako naiđete na recepcionera koji gleda film, to je ona.

Sara je VELIKI fan Monty Python'a, da slučajno ne zaboravimo. Uz njih je faktički učila engleski i odrastala. Valjda zbog toga mnogi Englezi ocenjuju njen engleski kao skoro savršen.

 

 

 

 

 

Bojana Geisha

Bojana je osoba sa velikim srcem i još većom gladi za novim poznanstvima, pa joj gosti nikad neće biti dosadni. Ona ne samo da će vam praviti društvo u hostelu, već će vas takođe voditi po gradu i uputiti u 360º clubbinga u Beogradu. Na kraju će vam pomoći da se otreznite. Potpuno besplatno.

Bojana je student menadžmenta i fan španske kulture i jezika, pa osim engleskog govori i savršen španski.

 

 

 

 

 

 

Katarina je odgovorna za higijenu u Hostelu. Imajući u vidu da nam gosti daju najviše ocene na higijenu, ona je verovatno najzaslužnija među nama. Nervira kad su gosti neuredni i s vremena na vreme ume da ih izgrdi, ali oni je srećom ne razumeju. Izuzev ako su Grci. U vremenima krize, Katarina je švercovala po Grčkoj, pa tečno govori Grčki.


Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar | Hurricane Center